s. Martina Negovec dobila nagradu grada Korčule za životno djelo Ispis
Subota, 29 Srpanj 2017 14:48

2017-7-29-nagradaGrad Korčula svečano slavi svoj dan i svoga suzaštitnika sv. Todora 29. srpnja. Tom prigodom dodjeljuju se priznanja za uspjehe i posebne doprinose osobama i udrugama. Tako je na današnjoj svečanosti prigodom Dana grada naša s. Martina dobila nagradu za životno djelo za doprinos na području društvenog života. Društvena zajednica prepoznala je i vrednovala njezin rad i zalaganje na promicanju i očuvanju života kroz dugi niz godina u gradu Korčuli, kako je istaknuto u obrazloženju dodjele ovog priznanja. S. Martina radila je u Domu zdravlja na odjelu radiologije čitav svoj radni vijek. Osim toga obilazila je mnoge bolesnike i na terenu, noseći svima smiješak, lijepu riječ, pažljivo uhoi blagu ruku. Znala je slušati, utješiti, ohrabriti i sve nositi u svojim molitvama. Uz ovaj medicinski posao s. Martina već dugi niz godina obavlja sakristansku službu u katedrali sv. Marka u Korčuli, koju vrši i danas. Svojim požrtvovnim i samozatajnim radom i molitvom samo je uvijek htjela biti u službi čovjeka i širiti slavu Božju, kako je kratko rekla u zahvali za dodijeljeno priznanje. Radosni i ponosni na našu s. Martinu od srca čestitamo!

 
Novi broj Ave Marie Ispis
Petak, 28 Srpanj 2017 15:29

2012-08-07-Ave MariaNovi broj našega glasila Ave Maria izlazi prigodom svetkovine sv. Dominika. Bogat je različitim sadržajima i dostupan na našoj web stranici, te ga možete čitati preuzeti na linku

 
Jesam li budan ili spavam? Ispis
Subota, 22 Srpanj 2017 14:07

wake-up-and-live-2 CustomMolimo te, Gospodine, budi nam milostiv i darežljiv.Produbi nam nadu, vjeru i ljubav, da ustrajemo u budnosti i vršenju tvoga zakona. (Zborna molitva 16. nedjelje kroz godinu)

Više...
 
Živjeti dostojno kršćanstva Ispis
Subota, 15 Srpanj 2017 19:35

2017-7-16Bože, ti zalutalima pokazujes svjetlo istine, da se na pravi put vrate. Daj svim kršćanima da odbace što je kršćanstva nedostojno, a traže što mu priliči.(Zborna molitva 15. nedjelje kroz godinu)

Više...
 
Oproštaj kandidatica od zagrebačke zajednice Ispis
Petak, 14 Srpanj 2017 13:27

2017-7-14

U nedjelju 10.7  oprostile smo se od zagrebačke zajednice. Od mjesta početka našeg redovničkog hoda te u radosti i zahvalnosti za svo primljeno dobro krećemo naprijed u našu zajednicu u Korčulu gdje nas čekaju novi izazovi i nove radosti.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 135

Himna jubileja Reda

You must have Flash Player installed in order to see this player.

Orebić - Kuća odmora

Jubilej Reda - vijesti

Stranice blažene Ozane

Meditacije

Ave Maria

Dječji vrtić Anđeli Čuvari

Dječji vrtić Blažena Hozana

Dječji vrtić Blažena Hozana - Šibenik