Predstavljaju vam se Pčelice Ispis
Subota, 30 Rujan 2017 12:35

2017-9-30 2Dragi naši roditelji, braćo i seke, bake,djedovi, none i nonoti, dragi prijatelji , evo nas radosnih i veselih lica da vam se ovim elektronskim putem predstavimo kao skupina malih „Pčelica“. Veselo zujimo baš poput pčelica na cvijetu i vjerujte najradosnija smo djeca na svijetu.

Narasli smo za jednu godinu, za par kilograma i nekoliko centimetara. Iz jaslica nas je u stariju jasličku skupinu prešlo 15, a pridružilo nam se još šest prijatelja. Baš nam je lijepo u vrtiću „Anđeli čuvari“ . Novi veliki prostori , novi kutići za igru, za priču, centar za građenje. Ne možemo stići kroz dan sve niti obići. Počnemo sa slagalicama, u svojoj kuhinjici pripremimo marendu za lutkice, odemo malo „pecati ribe“, slavimo rođendane i imendane, nižemo perlice, učimo zbrajati, ponekada pođemo i u frizera jer za posebne prigode i za lijepi izgled treba ipak stručna ruka. Još nas samo naše drage tete, teta Marija, teta Dolores i teta Irena podsjete da je dobro i u igri paziti na higijenske navike kako bi se neki od nas što prije oslobodili pelena. Bablje ljeto nas posve veseli pa dosta vremena provodimo na svježem zraku. Igramo se; skakućemo kao zečići; sporo se gegamo kao medo brundo; provlačimo se kao gusjenica; prošetamo do plaže pogledati jesu li se galebovi i ribice probudili i „oprali svoje nogice i zube“; pjevamo kao grdelini, a osnovali smo mali bend; slušamo priče; crtamo i bojamo; vozimo velike autiće; spuštamo se niz tobogane i tako radošću i veseljem ispunjamo svoje djetinjstva dane.


Proslavili smo Dan našeg vrtića svetom Misom za nas i naše roditelje a za to smo se pripremali pjesmama, pričama i oslikavajući svoje drage zaštitnike anđele čuvare. Najvažnije je, kako nas uče naše tete, da svatko od nas pokuša ostvariti u životu ideju postati anđeo čuvar u svojem domu, u školi, na svom radnom mjestu, u društvu.


Stigla nam je i šarena jesen sa mnoštvom svojih darova i plodova, i svakodnevno nam priprema nova iznenađenja. Ta događanja ostavljamo za neki novi susret sa vama na ovim našim stranicama. Ponešto od svega što smo vam ispričali možete pogledati na fotografijama u prilogu.


Vole vas vaše „PČELICE“ i njihove tete,
teta Dolores Matić, teta Marija Kapiteli i teta Irena Rončević.