Božićni koncert Ispis
Srijeda, 20 Prosinac 2017 20:43

DSC07301 CustomU prekrasnom prostoru naše novouređene dvorane, u ponedjeljak 18. 12. 2017. po prvi put je održan božićni koncert djece, roditelja i djelatnika našeg vrtića.
Sve je prštalo od uzbuđenja i veselja djece, pozitivnih emocija roditelja i odgojitelja koji su užurbano izvodili zadnje pripreme za sam koncert.

 Ravnateljica s. Antonija sve je okupljene otvorena srca pozdravila i uputila prigodnu božićnu čestitku. Koncert smo započeli neodoljivim „Anđelima“ koji su izveli „Blistaj, blistaj zvijezdo mala“, nastavili smo vrijednim „Pčelicama“ koje su pripremile pjesmu „Ide Božić“ i odrecitirale predivnu božićnu čestitku. Uslijedila je neobična i originalna izvedba pjesme „Pastorella“ i recitacija „Sveta noć“ naših „Leptirića“, a naši najvažniji, najvredniji i najveći predškolci „Ribice“ zaključili su dječji program pjesmom „Reci Marijo“ i „Glorija in excelsis Deo“ te čestitkama Isusu za rođendan. Program je nastavljen odabranim citatima iz Biblije koje je pripremila i uveličala čitanjem naša kolegica Jelena Pinjuh. Vrhunac priredbe dogodio se u trenutku kad su roditelji, majke i očevi djece našeg vrtića, klapa „Blažena Hozana“, ostavili sve prisutne bez daha izvedbom božićne pjesme „Prevelika je radost“. Za sam kraj našeg koncerta, kao božićni poklon naših odgojitelja, bio je prikaz Isusovog rođenja u kazalištu sjena. Roditelji su se odazvali u velikom broju pripremivši delicije kojima smo se počastili nakon koncerta i zadržali u zajedničkom druženju. Zaista smo toga dana bili okupljeni oko Isusovog rođendana kao prava velika obitelj.