Misa za djecu i roditelje Ispis
Subota, 30 Rujan 2017 14:36

2017-9-30Uoči trodnevlja u čast svetim Anđelima čuvarima, u četvrtak, 28. rujna, služena je sveta misa za sve roditelje i djecu vrtića u kapeli samostana u Korčuli. Djeca iz predškolske skupine „Anđeli“ i starije vrtićke „Zvjezdice“ prigodnim su recitacijama okupljenima opisali tko su zapravo anđeli i čemu služe te pozvali svoje anđele da ih čuvaju i pomognu biti pravi prijatelji. Potom su pjesmom animirali svetu misu koju je služio orebićki župnik don Marko Stanić. U prigodnoj je propovijedi naglasio potrebu obraćanja anđelima čuvarima te i djecu i roditelje potaknuo da im se mole. Nakon svete mise druženje je nastavljeno na samostanskom dvorištu.

Više...
 
Predstavljaju vam se Pčelice Ispis
Subota, 30 Rujan 2017 12:35

2017-9-30 2Dragi naši roditelji, braćo i seke, bake,djedovi, none i nonoti, dragi prijatelji , evo nas radosnih i veselih lica da vam se ovim elektronskim putem predstavimo kao skupina malih „Pčelica“. Veselo zujimo baš poput pčelica na cvijetu i vjerujte najradosnija smo djeca na svijetu.

Više...
 
Završna priredba predškolaca Ispis
Subota, 10 Lipanj 2017 12:46

2017-6-9U četvrtak, 8. lipnja, predškolska skupina „Mornarići“ završnom priredbom u Domu kulture Liburna u Korčuli, brojnim je okupljenim roditeljima i prijateljima prikazala dio onoga što su kroz vrtić naučili. Pjevali su, glumili, plesali i recitirali, a u tome su im pomogli prijatelji iz starije vrtićke skupine „Anđeli“. Kao pravi predškolci, najglasniji su bili pri izvedbi pjesme „Veselim se školi“. U zajedničkom druženju nakon priredbe nije izostalo smijeha i radosti zbog vremena koje smo proveli zajedno. Želimo im da tu radost i dalje nose kroz život i hrabro rastu!

Više...
 
Predškolci na izletu Ispis
Petak, 26 Svibanj 2017 12:17

2017-5-25-izletU srijedu, 24. svibnja 2017., bili smo na izletu u Dubrovniku. Iz sunčane Korčule krenuli smo u 7 sati te nakon doručka u autobusu raspjevani stigli u grad sv. Vlaha. Dočekali su nas braća novaci koje smo prije nekoliko tjedana upoznali kad su posjetili naš vrtić.

Više...
 
Naše aktivnosti u uskrsno vrijeme Ispis
Četvrtak, 11 Svibanj 2017 09:07

2017-5-11Vrijeme nakon Uskrsa i kratkog odmora proveli smo slušajući priče o svemu što je Isus činio nakon što je uskrsnuo. Izrađivali smo put do Emausa, na kojem je Isus susreo dvojicu učenika i obradovao ih svojim dolaskom. Početkom mjeseca svibnja naše su aktivnosti bile vezane uz Mariju, našu nebesku Majku, Kraljicu krunice, kojoj smo izrađivali cvijeće, pjevali i molili. Naravno, nismo zaboravili ni naše mame, kojima smo za Majčin dan izrađivali čestitke.

Skupina Anđeli

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 16