Posjetio nas je sv. Nikola Ispis
Petak, 30 Prosinac 2016 12:51

sv.nikolaU Šibeniku ima crkva sv. Nikole koja se samo taj dan otvara za vjernike i posjetitelje. Posjetili smo je. U njoj nam je don Krešo podijelio čokoladice i slikali smo se s njim ispred kipa sv. Nikole. Susreli smo sv. Nikolu koji je žurio na brod, ali stigli smo mu odpjevati nekoliko pjesama i porazgovarati i fotografirati se s njim, a kada su ga djeca pitala ima li darova za njih rekao je da nam ih je već ostavio u vrtiću. Korina je oduševljeno mami rekla da je konačno vidjela pravog sv. Nikolu!

Više...
 
Advent u našem vrtiću Ispis
Petak, 30 Prosinac 2016 12:36

nikProsinac nam je donio mnoge nove aktivnosti i radosti. Neke od njih možete vidjeti na ovim fotografijama. Na adventskom vijencu "hodali" smo korak po korak do Isusova rođendana, prateći sve važne događaje. Radili smo i razne čizmice za sv. Nikolu.

Više...
 
Obavijest o upisu djece Ispis
Nedjelja, 20 Studeni 2016 20:38

Poštovani roditelji!

Od siječnja 2017. godine u vrtiću planiramo otvoriti još jednu odgojno-obrazovnu skupinu. Svi oni koje žele upisati svoje dijete u Dječji vrtić Blažena Hozana Podružnica u Šibeniku mogu predati u tajništvo vrtića dokumente za upis djeteta.


Rok primanja zahtjeva za upis djeteta u vrtić je do
12.12.2016.
od 11- 12 sati i od 16 -17 sati


DOKUMENTI UZ ZAHTJEV ZA UPIS


1. popunjeni i potpisani zahtjev za upis (obrazac dostupan u dječjem vrtiću i na web-stranici: http://www.dominikanke.org )
2. rodni list ili izvadak iz matice rođenih ili potvrdu s podacima o rođenju djeteta (bez obzira na datum izdavanja isprave)
3. uvjerenje o mjestu prebivališta djeteta, te presliku osobne iskaznice roditelja,
4. dokaze o činjenicama bitnim za ostvarivanje prednosti kod upisa.
5. ostala dokumentacija navedena u zahtjevu za upis djeteta u dječji vrtić

 

Voditeljica Podružnice
s. Rahela Rukavina

 
Slavili smo Dan kruha Ispis
Petak, 18 Studeni 2016 13:22

2016-11-18-kruhZa Dan kruha i zahvale Bogu za sve njegove darove pripremili smo za nas i za naše roditelje pravu malu svečanost. Naučili smo nekoliko pjesama i stihova i oduševili svoje roditelje, bake i djedove, a tek oni najmlađi svojim plesom o ježiću izmamili su osmijehe od uha do uha! Pater Paul Karim, župnik u Zablaću i Manadalini blagoslovio je kruh i sve plodove pozvavši djecu da budu zahvalni za svu hranu jer tamo od kuda je on djeca nemaju što jesti.

Više...
 
Jesen u našem vrtiću Ispis
Petak, 18 Studeni 2016 13:15

2016-11-17Pozdravljaju vas „Anđeli „ i „Ribice“ iz vrtića Blažena Hozana podružnice u Šibeniku. Pozdravljaju vas i tete: Katarina, Ivana Ana i s. Rahela i veselih četrdeset dvoje mališana! U našem vrtiću sve je u duhu jeseni, sve jesenske boje preplavile su naš hodnik; tu su i plodovi, sjemenke, lišće, pa i teglice s marmeladom koju su radili „Anđeli“ sa svojim tetama, ježići, suncokreti, kukuruzi, tikvice i svi drugi plodovi! Baš pravi jesenski ugođaj, što se za prirodu vani ne može baš reći, osim njene varljive ćudi. Jedan dan sunce grije kao da je ljeto, pa sutradan kiša i tako se svakodnevno izmjenjuju, ali to nas ne smeta. Kad god možemo, prije podne ili popodne, uživamo svaki dan u igri u našem lijepom parku.

Više...
 
O šibenskom vrtiću Ispis
Subota, 29 Listopad 2016 11:07

 
Dječji vrtići u pripremi za Dan grada Šibenika Ispis
Subota, 24 Rujan 2016 19:09

2016-9-24-dvsibU petak, 23. rujna djeca iz pet vjerskih vrtića posjetila su katedralu sv. Jakova i biskupa mons. Tomislava Rogića. Taj susret upriličen je u pripremi za proslavu Dana grada i biskupije, sv. Mihovila. Djeca iz dječjeg vrtića Blažena Hozana narisala su svoga biskupa te mu darovala crtež. O svemu možete više pročitati na stranici šibenske biskupije

 
Blagoslov novog vrtića u Šibeniku Ispis
Ponedjeljak, 22 Kolovoz 2016 15:15

2016-8-22-sibenik CustomU subotu, 20. kolovoza 2016. u Šibeniku je blagoslovljen novi vrtić – podružnica vrtića Blažena Hozana u Zagrebu. Vrtić je blagoslovio šibenski biskup mons. Tomislav Rogić u nazočnosti sestara dominikanki, svećenika, predstavnika županijskih i gradskih vlasti, roditelja, prijatelja i drugih uzvanika koji su se okupili na taj radostan događaj.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>